29-01-09

Weet wel...

... dat vorig bericht over de play-in belangrijk is en bovenaan moet staan, maar wou even melden dat ik razend enthousiast ben en me dit weekend al meteen ga inschrijven of jullie nu mee gaan of niet! Na! :D

Nee, flauw hé!? Natuurlijk wil ik dat jullie allemaal mee gaan! Ik heb zelfs al een mail gestuurd naar alle (iets oudere) Albertieners zodat die allemaal mee kunnen. Kunnen we weer samen gezellig in de auto naar Kessenich rijden en ons daar laten horen! (hé Sofie :)

Jeeeeeeeee, wat zijn we blij!!!!

19:58 Gepost door Bugeltje in Play-in | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2009 |  Facebook |

6e internationale Fanfare Play-in

De 6e play-in, georganiseerd door de vriendenkring Kessenich, komt er weer aan!
Pak allemaal jullie valiezen al in voor het weekend van 16 en 17 mei voor dit super weekend!

Voor diegenen die het nog niet kennen, even wat uitleg:
De play-in start zaterdag op 16 mei in de sporthal van Kessenich. Na aanmelding en korte kennismaking wordt het meteen al repeteren geblazen en dit voor het hele weekend. Tussendoor zijn er uiteraard verschillende activiteiten waaronder naamspelletjes en een thema-activiteit (dit jaar staat de play-in in het thema van 'Ars Musica Romana' naar de klassieke oudheid van de Grieken, Romeinen en Germanen).
Zaterdagavond wordt afgesloten met een fuif en zondagmorgend staan we alweer vroeg klaar om opnieuw te toeteren. Zondagavond mogen we (125 (!) jongeren) laten horen wat we geleerd hebben in het slotconcert om 20u voor ouders en vrienden.

Even kort wat uitleg voor degenen die mee willen gaan:
Begin: 16 mei om 10u in de sporthal van Kessenich
Einde: 17 mei na het slotconcert van 20u, toegang €5 (iedereen welkom)
Prijs: €50/persoon, €40 voor meerdere personen uit hetzelfde gezin
Je krijgt hiervoor: eten, overnachting (wel zelf slaapzak mee nemen) en een t-shirt met al de namen van de play-inners :)
Meer info: www.devriendenking.be -> hier ook online inschrijven! (dit kan slechts tot 6 april. Kleine tip, schrijf zo snel mogelijk in want er zijn vele kandidaten en maar 125 personen mogen binnen)
edit: !!! vandaag waren er al 28 inschrijvingen binnen !!!

De play-in is (zoals ieder jaar) een geweldig evenement waar je nieuwe mensen leert kennen én veel bijleert in samenspel en techniek. Zeker een aanrader dus!

! Dit is een fanfareplay-in, alleen voor koperblazers en saxen dus, geen hout toegelaten (zoals klarinet, hobo, enz)
flyerPlayin

19:40 Gepost door Bugeltje in Play-in | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2009 |  Facebook |

21-01-09

Ik moet ...

... zorgen dat deze blog die 'fancy look' opnieuw krijgt. Of opnieuw, misschien zeg ik beter nieuw. Laten we ons daar even mee bezig houden.
 
...zoveel mogelijk repetities van Hever bijwonen want die nieuwe stukken (o.a. Arlequino) lijken me niet zo makkelijk. Bovendien vind ik geen fragment online zodat ik niet exact weet hoe het klinkt.
Daarbovenop heb ik totaal geen tijd om op donderdag de repetities bij te wonen omdat ik op kot zit. Heb uitgeteld dat ik er net 3 kan volgen en dat is deze week en 2 keer in de paasvakantie (daar laten we dus niets tussenkomen). De generale (als die zoals ieder jaar op zaterdag valt) zal ik waarschijnlijk ook moeten missen omdat ik die zaterdag opendeurdag heb op mijn school (aanwezigheid = verplicht en bovendien komen er mensen naar je werkjes kijken, dus dan is het misschien wel handig dat je daar ook aanwezig bent!?)
 
...oefenen en oefenen! Eerste concert met Wakkerzeel op 14 februari, dan nog play-in én lenteconcert met Hever. Dat wordt dus spieren kweken :)
 
... ik moet jullie nog altijd dat verslag geven van het concert van de fanfare van Lot met solist Stan Van Nieuwenhuis. Dat ben ik dus niet vergeten!
 
... en verder? Hmm, niets doen denk ik :D
- I Wish ! -

20:53 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-01-09

Kindermusical Rozemarijn

Een van onze leerkrachten instrument bij de Albertieners heeft als eindejaarsproject op school een kindermusical geschreven.
De kindermusical gaat door op 1 maart om 11u in zaal Carpus te Hever. Eerst spelen de Albertieners (! voor de eerste maal !) voor het publiek enkele nummers, daarna gaat de musical 'Rozijn zoekt prins' van start met een live orkestje! Dit wordt gebracht door muziekgezelschap 'Pardoes'.
Hierna zijn er prinsessenhapjes en drankjes voorzien.

Reserveren kan op het nr 015 51 18 72. Maar wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

ps: verklede prinsessen en prinsen zijn welkom!

17:40 Gepost door Bugeltje in Concert bezoek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-01-09

Frrrraaauuuuuuuuw...

- ja, ik wist niet wat typen als titel :)
Ik weet niet wat hier gebeurt is in de tijd dat ik weg ben geweest (paar weekjes maar zekers :s ) maar der zijn hier een paar posts van mn blog af! Hoe kan dat nou? Tzal skynet weer zijn zeker? En ik had nog wel zo een mooi 'o denneboom' berichtje geschreven...
Hmm, ik moet echt driiiiingend overstappen naar een andere blogserver, helaas is mn adresje (bugeltje) al bezet op blogspot. Dus weet niet of ik nu een ander blogadres moet nemen, hier moet blijven bij skynetblogs of nog een andere blogserver zoeken. Enig advies is welkom!

Ondertussen zijn de examens vollop aan de gang! Nee, correctie, dat is niet waar, de blok is aan de gang, mn examen (jewel deze heeft er maar eentje: filosofie) is nu maandag!
Spannende tijden dus!
Willen jullie allemaal voor me duimen want als ik aan het examen moet denken sta ik te bibberen op mn benen. Dat is echt moeilijk filosofie en ik kan alleen maar bidden dat ik de vragen ga begrijpen...

Ik heb nog een verslagje te schrijven van het afgelopen concert van Steve zijn jeugdfanfare en de 'grote fanfare' van Lot (met solist Stan Van Nieuwenhuizen die super goed was!). Dat hebben jullie dus nog te goed.

Vandaag de eerste repetitie van Wakkerzeel in het nieuwe jaar :) Hoera!
A ja, en nog BELANGRIJK NIEUWS (!) Pieter (mn collega bugel in Wakkerzeel) is deze week vader geworden. Dat maakt Alex, de voorzitter, grootvader en trots dat hij is (en mag zijn!). Aan hun allemaal een dikke proficiat! (En hoera voor ons, weer een bugeltje bij :D )

En nog een belangrijk nieuwtje: Steve mag vandaag voor de allereerste keer mee spelen met zijn 'grote fanfare' in Lot. Heb hem net gebeld om hem succes te wensen en hij was super nerveus. Begrijp ik wel, was ik ook!
Maar ook aan hem een dikke proficiat en nog een dikke succes kus ;)

Zo beste blogger-muziekliefhebbende-lezertjes dat was best een boterham! Twas ook al even geleden...
K wens jullie (want dit heb ik ook nog niet gedaan) een fantastisch, spetterend 2009 toe! Dat jullie nog veel muziek mogen maken, veel lol mogen hebben en altijd gelukkig mogen zijn!

19:36 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nieuwjaar, blog |  Facebook |