21-01-09

Ik moet ...

... zorgen dat deze blog die 'fancy look' opnieuw krijgt. Of opnieuw, misschien zeg ik beter nieuw. Laten we ons daar even mee bezig houden.
 
...zoveel mogelijk repetities van Hever bijwonen want die nieuwe stukken (o.a. Arlequino) lijken me niet zo makkelijk. Bovendien vind ik geen fragment online zodat ik niet exact weet hoe het klinkt.
Daarbovenop heb ik totaal geen tijd om op donderdag de repetities bij te wonen omdat ik op kot zit. Heb uitgeteld dat ik er net 3 kan volgen en dat is deze week en 2 keer in de paasvakantie (daar laten we dus niets tussenkomen). De generale (als die zoals ieder jaar op zaterdag valt) zal ik waarschijnlijk ook moeten missen omdat ik die zaterdag opendeurdag heb op mijn school (aanwezigheid = verplicht en bovendien komen er mensen naar je werkjes kijken, dus dan is het misschien wel handig dat je daar ook aanwezig bent!?)
 
...oefenen en oefenen! Eerste concert met Wakkerzeel op 14 februari, dan nog play-in én lenteconcert met Hever. Dat wordt dus spieren kweken :)
 
... ik moet jullie nog altijd dat verslag geven van het concert van de fanfare van Lot met solist Stan Van Nieuwenhuis. Dat ben ik dus niet vergeten!
 
... en verder? Hmm, niets doen denk ik :D
- I Wish ! -

20:53 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.