09-01-09

Frrrraaauuuuuuuuw...

- ja, ik wist niet wat typen als titel :)
Ik weet niet wat hier gebeurt is in de tijd dat ik weg ben geweest (paar weekjes maar zekers :s ) maar der zijn hier een paar posts van mn blog af! Hoe kan dat nou? Tzal skynet weer zijn zeker? En ik had nog wel zo een mooi 'o denneboom' berichtje geschreven...
Hmm, ik moet echt driiiiingend overstappen naar een andere blogserver, helaas is mn adresje (bugeltje) al bezet op blogspot. Dus weet niet of ik nu een ander blogadres moet nemen, hier moet blijven bij skynetblogs of nog een andere blogserver zoeken. Enig advies is welkom!

Ondertussen zijn de examens vollop aan de gang! Nee, correctie, dat is niet waar, de blok is aan de gang, mn examen (jewel deze heeft er maar eentje: filosofie) is nu maandag!
Spannende tijden dus!
Willen jullie allemaal voor me duimen want als ik aan het examen moet denken sta ik te bibberen op mn benen. Dat is echt moeilijk filosofie en ik kan alleen maar bidden dat ik de vragen ga begrijpen...

Ik heb nog een verslagje te schrijven van het afgelopen concert van Steve zijn jeugdfanfare en de 'grote fanfare' van Lot (met solist Stan Van Nieuwenhuizen die super goed was!). Dat hebben jullie dus nog te goed.

Vandaag de eerste repetitie van Wakkerzeel in het nieuwe jaar :) Hoera!
A ja, en nog BELANGRIJK NIEUWS (!) Pieter (mn collega bugel in Wakkerzeel) is deze week vader geworden. Dat maakt Alex, de voorzitter, grootvader en trots dat hij is (en mag zijn!). Aan hun allemaal een dikke proficiat! (En hoera voor ons, weer een bugeltje bij :D )

En nog een belangrijk nieuwtje: Steve mag vandaag voor de allereerste keer mee spelen met zijn 'grote fanfare' in Lot. Heb hem net gebeld om hem succes te wensen en hij was super nerveus. Begrijp ik wel, was ik ook!
Maar ook aan hem een dikke proficiat en nog een dikke succes kus ;)

Zo beste blogger-muziekliefhebbende-lezertjes dat was best een boterham! Twas ook al even geleden...
K wens jullie (want dit heb ik ook nog niet gedaan) een fantastisch, spetterend 2009 toe! Dat jullie nog veel muziek mogen maken, veel lol mogen hebben en altijd gelukkig mogen zijn!

19:36 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nieuwjaar, blog |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.