29-07-08

 

Dat is weer fantastisch-über-geweldig gedaan van Skynetblogs é! Die nieuwe skynetpas al gezien? Kon *gvd* nog niet meer op mijn blog komen! (daarom dat het ook zo lang geduurd heeft eer ik gepost heb, was te gefrustreerd om maar te blijven zoeken achter mijn email en paswoord...)
Grrr, ja daar krijg ik het nu van! Ik wil gewoon bloggen, geen skynetpas krijgen. Heb ik allemaal niet nodig!
Ze hebben geluk dat ik hier al een hele boel op gepost heb en mijn blogje en mijn bezoekers dus niet zomaar in de steek kan laten. Anders was ik al lang op een ander! Huh!
Waar ze dan weer wel aan gedacht hebben: eindelijk toegang voor mac-gebruikers! (degene die de browser Safari (de beste!) dus gebruiken om op het internet te surfen.) Hoera voor dat!

Bon, zal jullie -zeer- kort uit de doeken doen hoe de vakantie was: slecht! Nog nooit zo iets meegemaakt!
De reisorganisatie 'de blauwe vogel' heeft een slecht programma opgesteld, we vlogen niet rechtstreeks (met een Hub via Londen) maar moesten maar liefst 4x stoppen waarvan we er 2 keer uit moesten, het weer was nog erger dan België (een klein regenbuitje daar zou hier mega overstromingen veroorzaken), ijskoud ginder (wat de blauwe vogel ons ook was 'vergeten' te melden), de eerste gids was echt ondermaats, ...
Het enige wat ik goed/leuk vond was de safari in het Kruger Park, een vieuwpoint in kaapstad en een show van de Shanghai.
Jammer dus, zeker vanwege het geld en de stress dat het met zich meebracht. Ga gelukkig nog een keertje kamperen met Steve in Frankrijk.

Ondertussen begonnen met bugelen (zou dat eigenlijk een 'officieel' werkwoord zijn?).
Tgaat moeilijk, mijn spiertjes zijn nog op vakantie, maar zal ze wel wakker krijgen :)
Volgende week, 8 augustus, begint de fanfare van Wakkerzeel met repeteren. Daarom, deze en volgende week nog eens extra oefenen want Jens zal er zeker de zweep bij hebben. Haha! :D

Bon, luitjes, bugel-speel nog goed!

18:16 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, repetitite |  Facebook |