11-06-08

Freepodium en BBQ

Vorige zondag vond het Freepodium en de BBQ van de Albertieners plaats. Een ideaal moment om die klein mannen hun kunstjes te laten tonen :)

Het was wel even bidden voor goed weer op zondagmorgend. Gelukkig brak de zon in een keer door en was het meteen zéér warm.
De eerste Albertieners kwamen aan om 3.30u (het begon om 4u) en ze waren reuzenblij toen ze hun eerste officiële t-shirt van de Albertieners kregen.
Eenmaal 4u kon het Freepodium beginnen. Iedereen heeft fantastisch gespeeld! Echt waar!
Steve en ik hebben trouwens ook een poging gewaagd:
Steve&ik
En dat ging bijzonder goed :) We hadden wel niet veel samen kunnen oefenen, maar Steve heeft in zijn eentje alles zelf kunnen leren, dus wat heb ik dan nog te klagen ? :)
Het stukje noemde trouwens Zomerblues.
Daarna heb ik nog een duet met Tessa gespeeld. Denk dat ik een paar foutjes heb gemaakt maar, gelukkig, dat viel niet zo op omdat Tess kon inpikken :s
Dan nog met al de leerlingen van Tess gespeeld: Het loze vissertje. Dat was ook leuk.

Daarna de start van de BBQ. Njam, lekker (en veel) gegeten :)
Moest alleen al vroeg vertrekken omdat ik de dag erna examens had om 9u en ik dus zondagavond al naar mijn kot vertrok, zoals zo veel leerkrachten trouwens...
Maar het heeft toch niet zo lang geduurd heb ik gehoord van mams. Om kwart na 10 waren ze al thuis én hadden ze de grootste hoop al opgeruimd en de tenten afgebroken. Dat dachten we al wel, maandag was immers een nieuwe schooldag voor die spruiten.

Enfin, was dus een geslaagde dag :)
Je kan meer info vinden op de Albertienerwebsite (waar ook de foto's van alle muzikantjes in het fotoalbum zullen komen).
Verder kan je nog kijken in mijn fotoalbum.

11:30 Gepost door Bugeltje in Albertieners | Permalink | Commentaren (0) | Tags: freepodium, bbq |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.