02-06-08

Druk muziekweekendje gehad dus ...

... veel te vertellen!

Zaterdagavond had ik een ringconcert te spelen met KFA samen met Muizen en Keerbergen.
(een ringconcert is niet veel meer dan met andere fanfares om de beurt een concert avond te organizeren en daar om de beurt iets te laten horen. Bedoeling is om voor de muziek te gaan, het is dus géén verbroedering!)
Slechte zaal moet ik wel zeggen daar in Muizen! Amai, zo veel lawaai! Kwerd er op het einde een beetje doof van.
Wel fijn: we waren met 6 (!) eerste bugels, iets dat je ook niet veel mee maakt. (moet er wel bij zeggen dat er 4 invallers waren, waaronder mezelf).
En big news: Raad eens wie ik daar tegen het lijf liep? Nico Meylemans, de broer van Ivan die de play-in gedirigeerd heeft! :) Het zit dus wel blijkbaar in de familie, dat dirigeertalent. Want moet zeggen de Kon. Fan. St-Cecilia van Keerbergen, die waren wel in vorm. Ze hadden best wel goede muzikanten dacht ik zo... Alleen de muziekkeuze vond ik iets minder... Mja, dat is eigen mening hé!
Na het concert, wilde net naar huis gaan, riep er iemand 'dag bugeltje!' En ik natuurlijk aan het kijken... Waren er dus mensen die mijn blog gevonden hadden op het net en ze herkende me van een foto die ik gepost had. Daarmee wilden ze eens een babbeltje slaan. :) Dus ik heb nog fans waarvan ik niets vanaf wist! En dat is natuurlijk wel fijn :)

Zondag dan naar de verbroedering in Heindonck geweest met Hever én Wakkerzeel. Fijne concertjes gegeven trouwens. Minder foutjes als anders gespeeld :p
Maar dan... Moest dus een kleine afwisselende solo spelen met Pieter in het stuk 'The Cry Of The Celts'. Het ging wel, maareu, was te zenuwachtig denk ik. Heb te veel noten laten vallen naar mijn goesting... :s
Maar heb toch complimentjes gekregen en dat stemde me wel tevreden :D

En dan nog big news: na het concert in Heindock hebben ik, Yves en Tarsi beslist om alle 3 trombone te gaan spelen.
Ik wilde dat namelijk altijd al eens proberen (als 2e instrument dan, mijn bugeltje zal ik never laten vallen hoor!). En dat kwam dus ter sprake en die 2 sjarels zagen dat dus ook zitten omdat ik dan weer fijn tussen hun in kon gaan zitten.
dus volgende vrijdag zullen we ons eerste repetitie mét trombone mee maken :)
Moet er misschien wel nog bij zeggen dat ik geen noot kan spelen om dat spel. Alle jawel, maar ik weet niet welke ik dan speel :D Maar heb gelukkig van paps hier zo een boekje gekregen om te oefenen dus dan kan ik al wat repeteren. En we hebben hier nog een (héél) oude schuif liggen dus... Dat komt dan ook wel snor!
Dat gaat lachen worden :D

12:20 Gepost door Bugeltje | Permalink | Commentaren (0) | Tags: concert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.