17-04-08

School en repetities gaan niet samen...

Bon, vorige week vertelde een leerkracht me dat we nu zaterdag (17/04) aanwezig moesten zijn op de opendeurdag en dit maar voor een uurtje. Ik dacht 'ja dat zie je van ver, ik ga niet 4 uur op de trein zitten om hier een uur te komen koekeloeren'.
Maar een week later is het allemaal veranderd...
Om te beginnen worden we verplicht om te gaan. En nu 3 dagen ervoor (gisteren dus) vroeg die van compositie of ik ook nog 2 uur kon komen voor zijn vak én die van grafische vormgeving eiste dat we allemaal 2 uur komen. Dus maw heb ik zaterdag nog 5u 'les'. We moeten dus een beetje gaan tonen wat we allemaal al kunnen/doen aan de nieuwe, potentiële studenten.
Nu voor compositie maak ik me wel vrij omdat er een aantal werkjes van me tentoongesteld worden en dan moet je dat toch kunnen uitleggen? (Misschien komen er ook designbureau's langs en om toekomstig werk vast te klampen is dat misschien wel iets)
En bij tekenen, dat durf ik niet te skippen want die leerkracht zie ik nog wel in staat om je -1 te geven als je er niet bent... Dus dat zal ik ook gaan volgen.
Maar grafisch ontwerp dat gaat dus echt niet. S'avonds heeft Steve zijn eerste concert met de jeugdfanfare van Lot en dat kan ik natuurlijk niet missen! Dus ik ga fijn om 3 uur naar de trein en vertrek. Na!

Nu al dat gezaag leidt toch tot wat ik eigenlijk wilde zeggen: vrijdag blijf ik dus hier op mijn kot. Dat lijkt me makkelijker dan vrijdag naar huis te gaan en zaterdagmorgend om 7u al weer te vertrekken.
Heeft dus wel het gevolg dat ik niet naar de repetitie van Wakkerzeel kan én niet naar de muziekles... :s
En dat vind ik eigenlijk wel jammer want had deze week nu eens de tijd om goed te oefenen.

11:47 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: repetitie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.