19-03-08

Terug naar die goeie ouwe repetitietijd

Het is bijna paasvakantie en dat betekent dus ook dat ik voor 2 weekjes fijn thuis mag zitten.
Dat betekent dan weer dat ik tijd heb om naar de repetities van Hever te gaan.
Ik weet wel dat ik gezegd heb dat ik er gestopt ben (en dat is nog altijd zo!) maar ik had belooft aan Rudy om het Lenteconcert nog mee te spelen. Dan vind ik het ook fair dat ik naar de repetities ga om de stukken een beetje in te studeren.
Ik hoop alleen maar dat ze al begonnen zijn om deze stukken in te studeren. Niet dat ik 2 keer ga om te oefenen voor een of andere verbroedering waar ik toch niet heen ga...
Of nog erger: koralen. Ja, laat die maar fijn achterwegen!

Ook fijn om te weten dat ik nu niet alleen op de repetitie zal zitten als eerste bugel: Patric is nu de (vaste) eerste bugel in Hever. Dat had ik al eens vermeld, maar wou het toch nog eens zeggen.
En hij doet dat dus nog altijd goed. Hij wordt zelfs steeds beter en beter in zijn rol! :)

Vandaag een beetje gebugeld maar moet eerlijk zijn dat het me echt niet afging. Ik kon niet goed hoog spelen, had geen spanning genoeg, mijn tong zat maar wat aan te flappen... Dat ging dus niet.
Ben dan ook na een kwartiertje al gestopt. Ik weet het een doodzonde...
Hopelijk lukt het me morgen beter.
Want ik moet veel oefenen! Niet alleen voor het lenteconcert maar ook voor die moeilijke stukken die Tessa (mijn muzieklerares) me gegeven heeft. Ik vind ze wel leuk, maar het zijn 2 solostukken en dat betekent dat je er je gevoel in moet leggen en dat er vele verschillende ritmes in staan. En als ik ergens niet goed in ben...
Bovendien is er nog de play-in die al aan de voordeur staat: 3 en 4 mei kunnen jullie me daar verwachten samen met Sofie en Lenny!

22:43 Gepost door Bugeltje in Hever | Permalink | Commentaren (0) | Tags: repetitie, lenteconcert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.