19-02-08

Met Mrs. Tattoo Himself Kennisgemaakt! :)

Vandaag kwam Tom Hautekiet (oa een van de zangers én oprichter (!) van Tattoo Del Tigre) een lezing geven in Zaal33 te Hasselt. Dat kon ik niet links laten liggen natuurlijk.
Ik op mijn fietsje gesprongen voor een uur en 20 min te luisteren naar zijn Grafische kunsten (hij is Grafisch Ontwerper) en een klein stukje op te vangen van zijn ervaringen als muzikant en ontwerper voor El Tattoo Del Tigre.
Het kwam eigenlijk zo dat hij El Tattoo Del Tigre oprichte:
'Ik had een boel mambo platen thuis liggen en het leek me wel wat om daar zelf iets rond te maken. Maar ik ben niet zo een fantastische muzikant. Gelukkig had ik een vriend die toch wel een bekende trombonist is. Samen met hem is het zo aan het rollen gegaan.
Ons 3e (!) concert was meteen op Werchter en toen moest alles snel gaan. De merchandising en het maken van plaatjes en nieuwe songs kwam opgang." Dus ging hij als ontwerper volop aan de slag om snel een logo te maken en de cover voor hun eerste plaat.
Zo is El Tattoo Del Tigre dus begonnen. Klein en ondertussen al uitgegroeid tot en grote geweldige band.
Wisten jullie trouwens dat ze ooit hebben gespeeld in een modeshow in Parijs? De ontwerper van de kleding vroeg zelfs of hij het logo mocht gebruiken om op de t-shirts, die in de show gedragen werden, te plaatsen.
Zo zie je maar, veel dingen hangen aan elkaar!

20:58 Gepost door Bugeltje in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tom hautekiet, el tatto del tigre |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.