17-01-08

OMG

Ik sta hier vreselijk achter met alles (op mijn blog bedoeld dan, de examens tellen effies niet mee)!
Ik moet jullie nog een verslag geven van de gedragsveranderingen door muziek; muziektherapie en ik moet nog eens schrijven over Oliver Sacks, daar staan jullie (misschien) al op te wachten...

Bovendien heb ik het grootste, belangrijkste nieuws aller tijden vergeten te vermelden: Steve gaat muziek studeren! Hij heeft dinsdag al een lesje gehad in trompet, toevallig omdat er een leerling er tussenuit viel. En hij kan al do re mi fa sol spelen. Hij kan zelfs al de hoge do! Na één lesje. Dus dat is al goed vind ik!
Vrijdag ga ik hem helpen kiezen tussen de twee trompetten die hij gekregen heeft. Hij heeft een oude bach of een super nieuwe 'onbekende' trompet. Dus eens even kijken welke klank de beste is.
Zijn ouders zijn trouwens ook begonnen (ach die invloed toch ;). Zijn papa gaat ook trompet spelen en zijn mama gaat xylofoon oefenen. Dat wordt dus nog een nieuwe muziek-familie in België.
Is daar trouwens al een onderzoek over gedaan? Hoeveel gezinnen er bestaan waarin elk gezinslid een instrument bespeeld? Dat moet ik eens opzoeken!

Aan alle nieuwe-beginnende muzikantjes: veel moed, doorzettingsvermogen en plezier in jullie muziekstudie!
X Bugeltje

15:46 Gepost door Bugeltje in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: steve |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.