14-01-08

El Tattoo Del Tigre speelt Ten Dans

NightWithATigerHad al een tijdje geleden gezien dat El Tattoo Del Tigre in Hasselt komt optreden (!) via de cultuursite van Hasselt. En (vorige) vrijdag, gaf mijn goede collega Tarsi een artikel van dit optreden.
Tijdens 'A Night With The Tiger' kan je dansen op Salsa ritmes. Je kan nog tickets bestellen, maar ik vermoed dat je niet lang meer moet wachten... De avond kost je €20 en gala kleding is verplicht (en mss best ook een stel dansschoenen aantrekken).

Tarsi had me ook 2 boekbesprekingen van Oliver Sacks, Musicofilia en Daniel J. Levitin, This is your brain on music gegeven maar deze moet ik nog lezen, daarover later meer.

Vrijdag heb ik dan eindelijk de tijgerstring aan Tijger Yves kunnen geven.
Misschien toch even herhalen dat ik die in ruil gaf voor zijn Silent Brass voor bugel. Het heeft dus wel iets met bugel te maken hé! :) Niet dat jullie slechte gedachten krijgen...
Maar het geweldige was dan nog dat Yves de string ging passen! Ha! Had ik eigenlijk nooit gedacht. Hij had er zelfs bij horende slofjes en een t-shirt met de slogan 'we want more!' op aan getrokken! :)
En er zijn foto's genomen, alleen wacht ik daar nog op... Maar zal er een paar tonen zodra ik ze heb ;)

Nog veel bugelplezier

13:21 Gepost door Bugeltje in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: string, el tattoo del tigre |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.