02-01-08

Thesis: Gedragsveranderingen door muziek; muziektherapie

Ik heb met nieuwjaar een paar vrienden uitgenodigd om bij mij thuis te komen vieren. Onder die vrienden was Saartje, haar heb ik ooit nog geholpen met haar eindwerk 'Gedragsveranderingen door muziek; muziektherapie'.
Ze heeft die thesis nu afgedrukt voor mij, kan altijd interessant zijn weet je!?
Zal hem eens grondig bestuderen en daarbij zal ik een verslagje schrijven voor jullie. Worden jullie ook wat slimmer :)

Had al gedacht, nu dat ik zo dat boek Musicofilia en die thesis lees, als het ooit niets wordt met mijn studies, ga ik musicologie studeren. (allé toch iets in die aard, weet niet goed hoe je dat moet omschrijven). Want rond muziek kan je veel onderzoeken én doen. Dat lijkt me wel fijn.
Zo is er ooit een onderzoek gedaan naar de juiste muziek om de mensen meer te laten kopen in kledingwinkels en supermarkten. Kwam er uit dat er een bepaald genre meer doet kopen dan een ander. Weet alleen niet meer welk... Zou ik nog eens moeten opzoeken.

Ben trouwens nog iets super belangrijks vergeten te zeggen!
We zijn met de Albertieners gaan zwemmen in Sportoase in Leuven, het nieuwe zwembad. Heb me daar geweldig geamuseerd! En de rest ook (denk ik toch ...)
Als je het fotoverslag wilt bekijken moet je eens naar de website van de Albertieners gaan.

17:25 Gepost door Bugeltje in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: muziekstudie, zwemmen, albertieners |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.