14-11-07

Deze week heb ik wél mijn bugeltje mee! :)

Allé, voor een keer ben ik mijn bugeltje dan niet vergeten. ;)

Ik heb me een nieuwe laptop gekocht (ik moest er eentje hebben voor school). Een Mac Book Pro. Voor de niet-kenners, hier een fototje:
Mac Book Pro Fijn dingetje niet? :) Ben er wel blij mee.
Alleen een probleempje: ik heb geen programma om de code van de website te kunnen aanpassen. Ik dacht dat het zou werken in Teksteditor (hetzelfde als kladblok in Windows), maar dat is dus niet zo. En Notepad, waar ik de code normaal gezien mee aanpas, kan ik niet vinden voor mac. Gelukkig ken ik iemand die Dreamweaver heeft liggen. Maar dat is wel een zwaarder programma. En het zal nog wel een weekje of 2 duren voor ik dat te pakken heb. Dus voorlopig geen aanpassingen meer op de website.
Ja nog iets, ik weet helemaal niet hoe je een FTP programma (hiermee kun je gemakkelijk .html bestanden online zetten voor je website) moet installeren op de mac. Dat moet ik nog opzoeken...
Maar buiten deze onwetendheden, ben ik echt tevreden met mijn Apple. :) Mag ook wel, daarvoor heeft hij genoeg geld gekost!

Heb daarnet eens Qorn gemaakt. Dat is zo een vervangend product voor vlees. Ik dacht laten we dat eens proberen. Nou dat smaakte wel. Zo een beetje als gehakt. Had er dan nog wat paprika en rijst bijgegooid en dat was wel lekker. Alleen als je het bakt heeft het een rare/vieze geur. Ik was al even in paniek maar het valt dus goed mee. :)

Goed beste bloggers, tot de volgdende en nog goed muziek spelen he! ;)

19:07 Gepost door Bugeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: website, bugel |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.