25-10-07

kleine puntjes

Ik verveel me! Echt waar. Het is dan wel een school week, maar al mijn werk is al gedaan. <beetje trots>
Eigenlijk is dat wel fijn, want we hadden echt een boel opdrachten die af moesten zijn tegen vandaag, maar nu zit ik wel zonder werk. En aangezien we morgen theorie hebben, kan ik daar dus niets voor doen. En voor na de vakantie hebben we niet echt veel te doen dus daar kan ik ook niet echt aan werken. (Of laten we het zo zeggen: daar heb ik nu geen zin in.)
Ik kijk gewoon al volledig uit naar dat weekje vakantie en eigenlijk zit de 'vakantie al in mijn hoofd'. Dat is niet goed, mja.
Voor na de vakantie 3 simpele opdrachten (waar wel véél werk in kruipt): een filmboekje maken waar we een ellips in moeten laten wentelen, vallen, bewegen, ...
een zelfportret maken en dat nog omzetten in inkt
nadenken over een reclameaffiche voor een reis naar Malta met de 4x4
Nu dat laatste is al bijna af, maar ik moet nog een slogan bedenken en het uitwerken.

Ik heb deze week dus mijn bugel niet mee op kot... Dat is wel een beetje jammer, want nu had ik eens tijd én goesting om hier de pannen van het dak te spelen. :)
En nu net deze week heeft mijn kotgenoot (Michiel) zijn trompet mee gebracht om ook te oefenen. Hadden we fijn samen kunnen spelen, maar daar komt dus niks van in huis.

Straks een gevulde paprika klaarmaken (en opeten natuurlijk, das het belangrijkste :)

Weten jullie nog dat mijn blogje in de top 15 stond onder de categorie muziek? (http://bugeltje.skynetblogs.be/post/4599892/bugeltje--pop...)
Wel, ik sta nog steeds op nr9 en dat lijkt maar niet te veranderen.
Dus muzikanten, véél klikken op mijn blog en vertel het maar door aan andere muzikanten (bugelspelers) van mijn blogje. Dan kom ik mss nog wel een trapje hoger :)

Niemand heeft iets gehoord van de Besson Tuba van mijn pap?
Ik vrees ervoor dat we die niet meer gaan terugvinden. Er is al bijna een week voorbij en nog geen enkele hint gevonden...
Vreselijk!

Voila, der zijn al weer een paar minuutjes voorbij é...

Aja, weet nog iets: die 2 cdtjes die ik van El Tattoo Del Tigre heb gekocht zijn echt geweldig! Sensational is nog de beste van de 2.
Het liedje The bumblebee (van de cd 'El Tattoo Del Tigre') vind ik super goed en leuk. Je moet nog al kunnen spelen om dit nummer te kunnen.
Ik ga die partituur eens vragen aan Rudy Croon mss heeft die dat en dan ga ik het zeker eens bekijken en een pogingkje wagen. Ik houd jullie op de hoogte van de afloop...

Er bestaat een studentenfanfare in Leuven. Ik kwam er zo heel toevallig op.
ontwerp3_01_01Geweldig initiatief! Het is echt een studentenvereniging maar dan met een leuk doel: muziek maken en iedereen amuseren. Daar zouden de studentenverenigingen van Hasselt wat van kunnen leren!
Ik vind een citaat op hun website super: Ze blazen één noot en ze drinken twee pinten. (Mgr. Cruysberghs, Vice-rector van 1931 -1936) Haha!!!
Valt me wel meteen op dat er alleen maar jongens in zitten. Is dat bewust gedaan???

Ik heb een nieuwe poll opgestart over het bespelen van een (fanfare)instrument. Ik wil gewoon weten welk instrument je bespeelt. Let wel, deze pol gaat er niet voor eeuwig opstaan, vroegtijdig stemmen is dus de boodschap.
Ik zal jullie de uitslag achter een week (of mss twee) geven.

Zo lieve muzikantjes, ik zeg nu tot de volgende en amuseer jullie nog met het muziek spelen/maken.

17:59 Gepost door Bugeltje | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kot, bugel, beroemd, dief, el tattoo del tigre, poll |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.