17-08-07

Mijn muziek CV

ik
Ik ben Evelien aka. Bugeltje en ik speel al ongeveer 8 jaar Bugel. Het mooiste en leukste instrument dat je kan vinden in de fanfare!

Ik heb vroeger 1 jaar notenleer gevolgd. Terwijl heb ik een instrument leren bespelen. Momenteel heb ik al ongeveer 7 jaar muziekles gevolgd. Ik vind namelijk dat je altijd nog wel iets kan bijleren!
Iedere week heb ik een half uur muziekles. Eerst volgde ik dit bij de muziekschool van Schiplaken maar sinds 2007 hebben de Albertieners (jeugdfanfare Hever) een eigen muziekschool in de Oude Pastorij in Hever. En daar volg ik nu les.
Meer info over deze muziekschool?

Van 2001 tot 2007 speelde ik bij de Koninklijke Fanfare van Hever mee. Eerst als 2e bugel, daarna als eerste en solo bugel.
Hier ben ik in 2008 bij gestopt. Ik ga er wel nog meespelen bij de 'belangrijke' concerten zoals het jaarlijkse Lenteconcert en concours.
website van KFAlbert

Sinds kort is er ook een jeugdwerking opgericht naast de KFAlbert. De Albertieners zijn vooral 8 tot 10 jarigen die samen muziek spelen én veel plezier maken!
Ik ben er, samen met nog anderen, jeugdcoördinator, webmaster en secretaris én ik speel natuurlijk zélf mee.
webste van de Albertieners

Naast de KFAlbert speel ik ook mee bij de fanfare van Wakkerzeel: 'recht en vooruit'.

Ieder jaar wordt er een geweldige play-in georganiseerd in Kessenich door de fanfare 'de vriendenkring'. Ook dit jaar neem ik er, voor de 4e maal aan deel'!

Bekijk even mijn palmares.

17:37 Gepost door Bugeltje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.