13-07-07

Woops

Weer iets voor mij...
Het is dus niet Celtic Celts dat ik ging oefenen (dat stuk spelen we helemaal niet, als het al bestaat). Het is wel zo iets Iers, geschreven op basis van Lord Of The Dance, weet niet meer hoe het noemt. Heb het wél geoefend...
Tja, dat maakt natuurlijk weer indruk

De start van de Albertieners valt blijkbaar beter mee dan verwacht!
Zoals jullie allemaal al wel weten (of niet) wordt er een jeugdfanfare opgericht (Albertieners). En ja, die bestond eigenlijk al, maar door het gebrek aan leden deden we daar niet veel (geen) activiteiten meer mee. Maar, nu wordt er dus wel vollop gewerkt aan het oprichten van een eigen jeugdfanfare.
Er zijn al 300 brieven rondgestuurd naar 8-10 jarigen in de regio en momenteel wordt er aan iedereen een bezoekje gebracht. En dinsdag hebben zijn er uit de 14 bezoekjes al 2 kandidaten die hebben toegezegd en 3 kandidaten die wachten op de infoavond toegezecht. Dus dat vind ik al wel super.
Zelf wil ik ook meewerken aan die bezoekjes. Heb alleen nog geen kompaan om mee te gaan. Maar heb wel al iemand op het oog waarvan ik denk dat die dat zeker zal doen. Ga wel nog niet zeggen wie, want laat niet toe dat jullie die voor mijn neus wegkapen! Ha!

Ik heb al gezegd dat ik geoefend heb hé?!

Gisteren de dirigent van Wakkerzeel op msn gesproken. 'Op kot? In Hasselt? Dan kom je toch nog naar de repetitie niet? Ik zal je wel komen afhalen' Aja, hij woont daar eigenlijk in de buurt. Had daar nog niet aan gedacht.
Zal dat nog maar afwachten. Het zal allemaal afhangen van mijn lessenrooster en de hoeveelheid werk...

Enfin, lieve muzikantjes, oefenen zou ik zeggen en geniet van het geweldige weer dit weekend! 

21:05 Gepost door Bugeltje in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: school, albertieners, jeugd |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.