29-05-07

Lovenjoel

Gisteren was ik met de fanfare van Wakkerzeel in Lovenjoel gaan spelen. Er was daar een soort van zomerfeest. Eigenlijk was er niet veel te doen... Dat zal wel deels zijn door het slechte weer want het was er vreselijk koud en alles was buiten te doen. Gelukkig mochten wij binnen spelen.
Jens (dirigent) was niet komen opdagen op het concert! Hij zat blijkbaar nog in Italië met de fanfare van Buizingen. Daar was blijkbaar een probleem met het vliegtuig of zo iets toch... Kurt Van Den Brande heeft dan ingevallen. Hij is onderdirigent in Wakkerzeel. En dat heeft hij goed gedaan want het is een super concert geworden.
Ik heb wel een paar foutjes gespeeld moet ik toegeven...  Vind ik wel erg. Ik was nog niet wakker denk ik.

Ik zie net op mijn blog dat ik nog geen verslag van het lenteconcert heb geschreven. Zullen we dat maar even doen:
Vorige zaterdag (26e) had de fanfare van Hever dus een lenteconcert in de Movri in Boortmeerbeek.
Het was een héél vermoeiend concert. Zeker omdat het publiek 2 keer bis heeft gevraagd en we dus 2 keer de muppetshow hebben gespeeld. Dat is een leuk nummer maar daar moet je wel serieus op geven.
Het thema dit jaar was 'song and dance'. Er waren dansers van een dansschool in mechelen langsgekomen om in het tweede deel van ons concert wat show te geven. Nu vond ik dat wel niet zo geslaagd... Het paste wel bij het thema, maar de dansers zelf... Ik had toch iemand anders gevraagd denk ik... Maar enfin, ze hebben hun best gedaan. Daar kan ik nx van op aan maken.

We hebben op het lenteconcert sectie-foto's gemaakt voor de website. De bugels, saxen, zwaar koper, slagwerkers en trompetten met de trombones op de foto. Dat is toch beter dan zo van die individuele foto's. Dat vind ik toch maar niets en het neemt verschrikkelijk veel plaats in...
Ik zal de foto's zo snel mogelijk online zetten. Heb alleen niet veel tijd want moet studeren voor mijn examens. Daarom ook dit korte verslagje.

15:49 Gepost door Bugeltje in Hever | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lenteconcert, concert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.