30-03-07

fanfare engagement

De fanfare Albert in Hever gaat zich inspannen voor de jeugd. Als dat niet mooi is!
Ze gaan naar iedere jongere van 8 tot 10 in Boortmeerbeek en Hever een uitnodiging sturen om bij een jeugdgroepje te komen en muziek te leren. Ze gaan ook bij al degenen die een brief hebben gekregen, een bezoekje brengen om hun nog extra te motiveren. Dat vind ik wel een leuk en vooral goed initiatief.
Er is al een uitnodiging opgesteld (door mij  ) en deze zal dan ook wel binnenkort verzonden worden.
Het zou natuurlijk wel gaaf zijn moesten de Albertieners uitgebreid worden, want daar blijven er niet zo veel meer van over...

Er wordt ook een nieuwe site gemaakt voor Hever. De vorige site is namelijk van het net gehaald want die was helemaal verouderd. Maar nu mag ik dus fijn een nieuwe maken.
De site is al af en ik heb hem al laten keuren. Ze vonden hem goed, dus die zal binnenkort ook wel online staan als we een goede webhoster vinden.
Ik houd jullie zeker op de hoogte.

Donderdag waren er echt niet veel muzikanten op de repetitie. Ik vond het jammer. Want net nu wilde onze dirigent, Rudy Croon, de nieuwe stukken testen die de fanfare aangekocht heeft. The Muppet Show, een nummer met hele bekende liedjes en The Pirates Of The Caribbean. Dat laatste heb ik altijd al een geweldig nummer gevonden. Ik heb er al 2 verschillende arrangementen van gespeeld (bij de play-in 2006 en bij Wakkerzeel) die echt super waren!
Maar het arrangement dat we met Hever spelen slaat toch wel alles! Het trekt gewoon op nx. Maar echt hé! Ik vind er niets aan en ik ben niet de enige.
Natuurlijk was er donderdag geen volk en speelde we het stuk heel langzaam omdat het een zichtlezing was, maar komaan... Ik kan ook noten lezen en ik heb ook oren en ik zeg u: het trekt op niks!!!
Dat we maar rap dat arrangement van de play-in of van Wakkerzeel overpakken. Daar zit tenminste nog ne 'feeling' in.
It's so bad, we all should run from it...
pirates

 

15:03 Gepost door Bugeltje in Hever | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pirates, albertieners, play-in |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.