11-03-07

fanfare

partituur

Deze week heb ik dus totaal geen muziek gespeeld. Schandalig, ik vind het zelf ook!
Op het begin van de week hadden we erg veel werk voor school: project, presentaties, enz. Dus toen had ik al geen tijd. Daarmee dat ik vorige donderdag ook niet naar de repetitie in Hever kon gaan. Vrijdag was ik dan ziek, te weinig geslapen zeker? Toen kon ik niet mee gaan naar de repetitie in Wakkerzeel. Gelukkig werd die op het laatste moment afgebeld omdat de dirigent niet kon, heb ik toch niets gemist.

Zaterdag morgend was dan de muziekles bij Antony. Eigenlijk viel dat nog wel mee, ik dacht zeker dat ik niet veel goeds kon spelen. Hij gaf een uur les (normaal is dat maar een halfuur). Dat is wel lang hoor! Eigenlijk is dat te lang...
Vandaag is er dan een concert gepland met Hever om 7 uur. Daar zal ik dus (weeral) mijn best moeten doen want we zitten (weeral) maar met 2 eerste bugels. Nu, dat gaat wel, maar dat is zo vermoeiend! Dat hou je niet lang vol, zeker als je een week niet hebt kunnen spelen.

Maar volgende week ga ik me weer op mijn muziek storten. Ik moet nog een paar 'trekjes' oefenen voor Wakkerzeel, daar heb ik binnenkort ook een concours mee in eerste afdeling. Dat gaat wel lukken maar ik moet toch nog een klein beetje oefenen.

Bij Hever is er binnenkort Lenteconcert. Dat belooft weer! Het thema is dansen. We gaan dus 4 stukjes spelen waar een dansgroepje dus gaat dansen. Buiten die 4 stukjes spelen we nog een boel nummers zoals o.a. Lord Of The Dance! Jawel. En nu dat ik eerste speel (vroeger hebben we dit stuk nog eens gespeeld maar toen speelde ik 2e) moet ik toch nog wat oefenen, het is niet zo gemakkelijk als ik eerst dacht. Maar dat gaat allemaal in orde komen. Zeker als ik nog wat extra oefen volgende week, dan heb ik nog eens tijd!

11:50 Gepost door Bugeltje | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lenteconcert, repetitie, fanfare |  Facebook |

Commentaren

hey
het is niet altijd leuk om op je tippen te moeten staan hé, maar het zal je wel lukken :-)
veel plezier vanavond en met het lente concert
groetjes Nadia

Gepost door: Nadia | 11-03-07

De commentaren zijn gesloten.