10-05-05

Play-in was geweldig !!!

Ja hallo!!! Wie had gedacht dat de play-in zo leuk ging zijn?
We hebben ongeloofelijk veel gerepeteerd, en op het begin dacht ik, dat gaat niet zo leuk zijn zoveel repetities. Maar het was wel leuk! Het was reuze leuk!
Als we aan het plaatsnemen waren voor de repetitie (en dat duurde wel even want we waren met 90!) werd er volop 'gesjeurd' zoals men dat in Limburg zegt. Dat betekend dus knallen op je instrument. En die bassen en trombones die konden dat wel! Amai mijn oren. Ik werd er bijna doof van!
Ik heb ook al geprobeerd om te sjeuren, maar inplaats van luider ga ik hoger spelen. Ik moet mijn lippen meer ontspannen zegt papa. Ik ga straks nog eens proberen. straks is trouwens jeugdrepetitie. ben eens beniewd wat ze gaan zeggen.
Buiten repetities (+/- 7 uur per dag!) hebben we ook nog activiteiten gedaan: sport en spel, een dansje, wandelen, avondspel, enz.
En natuurlijk ook fuif! Ja amai, eerst wast avondspel tot 12 uur  (wat trouwens super leuk was) en daarna fuif tot 5 uur s'morgends! En we gingen slapen in het chiro-lokaal. En die kleintjes waren al wakker om 7 uur! en een kabaal dat die maken!!! we hebben dus eigenlijk geen oog dicht gedaan. Was het ook nog zo dat iemand zich omdraaide en per ongeluk de stop van mijn slaapzak eruit trok! Die liep dus razendsnel leeg! En ik had geen zin om die midden in de nacht nog te gaan blazen! Dus dan heb ik eigenlijk maar op de grond gelegen. Maar smorgends mocht ik dan naast iemand bij op de matras! Dat was ook wel lachen!
Het slotconcert was ook geweldig! Er hing een zelfgemaakte, mooie luster aan het plafond, en overal stonden kaarsjes en hingen spookjes en spinnenwebben op. De inkom was ook gemaakt in de vorm van een kasteel. echt super mooi! Iedereen van Kessenich proficiat, want ze hebben er veel tijd ingestoken. Dat zag je zo.
Er was ook een verteller die voor het stuk vertelde waarover het muziekstuk ging. Dat was ook wel leuk!
We hebben allemaal onze lippen eraf gespeeld vermoed ik! Ik voelde ze allesinds niet meer.
Als de foto's op de site staan zal ik ze ook op mijn blogje zetten, dan kunnen jullie ze bekijken.
Jammer dat er geen geluid op mijn blogje kan (allé ik weet niet hoe) anders had ik de stukken die we gespeeld hebben kunnen laten horen!
goed ik moet nu gaan eten en dan nog snel naar de repetitie.
Nog een dingetje, ik denk dat ik wel wat heb bijgeleerd op de play-in vooral kwa ademhaling, zichtlezing, snelheid en sterkte in het spelen. Dat is wel leuk als je zo in een keer veel vooruit gaat!
We hebben allemaal ook een mooie t-schirt gekregen van de play-in en iedereen hun naam stond daarop! Dat is echt wel tof!
O ja, ik zou het belangrijkste nog vergeten: er waren 32 bugels !!! jaja, dat was prachtig!
Ik heb nog veel te vertellen maar ik moet nu echt door voor de repetitie!
Groetjes en nog veel muziekplezier aan iedereen!
Bugeltje

17:53 Gepost door Bugeltje in Play-in | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.