24-04-05

Het lenteconcert was geweldig!!!

Amai, amai, het lenteconcert was echt machtig!!! Alles was gewoon goed! De schakeringen, de uitkomsten met de film, de sfeer,... Echt het was super leuk!
Zodra er fototjes zijn zal ik ze mee op mijn blog zetten. Onze electro man gaat proberen om er dit jaar een dvd van te maken! Goed hé! Kan ik alles nog eens zien.
Hoh, twas echt tof.
Het eerste deel was alleen verschrikkelijk moeilijk! Eerst the Lord of the rings, moment for morricone en dan nog the simphonic marches!!! Echt waar ik was blij dat het pauze was. En het was daar zo ongeloofelijk warm! We kregen wel allemaal een flesje water maar dat was voor de pauze al op. Echt zo warm, mijn lippen schoven de hele tijd uit mijn monstuk. Dat is echt wel moeilijk om te spelen.
In ieder geval het was echt wel tof. En iedereen heeft zich wel geamuseerd denk ik.
Ik ben eens benieuwd wat we volgend jaar gaan doen.
 
Nu zaterdag moet ik optreden bij het vrij podium van de muziekschool. Eerst gaan alle koperblazers (7 man) het loze vissertje spelen en daarna ga ik alleen een stukje van Robbie Williams spelen! Ik ben bloednerveus als ik er aan denk. Ik heb dan altijd vreselijke stress als ik zo alleen op het podium moet gaan staan. <bibber,bibber>
 
Allé de groetjes en nog veel muziek plezier!
Bugeltje

18:21 Gepost door Bugeltje in Hever | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vrij podium, lenteconcert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.