14-04-05

Hoi hoi

Vandaag (zoals iedere donderdag trouwens) is er opnieuw repetitie. Ik ben eens benieuwd hoe dat gaat aflopen! Het is namelijk een "grote" repetitie omdat het binnenkort Lenteconcert is. We houden ieder jaar een Lenteconcert. Als jullie eens zin hebben om te komen kijken, ik heb hier nog kaarten liggen! Het is 5 EUR per kaart en het concert gaat door op 20 april om 8uur s'avonds. (ja kweet het das niet zo lang meer hé)
Maar kijken is de boodschap want jawel, het gaat (alweer) iets speciaals worden. We geven namelijk een filmconcert. Lord Of The Rings, Indiana Jones, The pink panther, Jungle Book, Every body needs some body, Moment for marrycone, the french cancan, Breaveheart, enz.
Te veel om op te noemen (ik geloof dat we 16 stukken spelen!). Ja hoe ik dat ga volhouden weet ik niet want zo veel (en moeilijk) is vermoeiend om te spelen. Meestal ben ik al na 6 stukken moe in mijn lippen. Gelukkig is het dan even pauze!
O ja, het concert gaat trouwens door in zaal de Trianon in Hever. (vlakbij het centrum van Hever.) Maar als iemand nog iets wilt weten schrijf je dat maar bij comentaar van dit bericht.
 
Vorig jaar is onze fanfare trouwens 150 jaar geworden. Dat hebben we gevierd met een exclusief concert van Margriet Hermans. Dat was echt super gewoon. Zij heeft gepresenteerd (voor de liedjes waar zij niet in mee zong) en gezongen natuurlijk. We hebben toen allemaal een trofe gekregen met ons instrument erop. Echt tof!
 
Goed nu ben ik er vandoor want ik moet nog wat huiswerk en dan naar de repetitie!
Bugeltje

17:50 Gepost door Bugeltje in Hever | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lenteconcert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.